Световноизвестният астролог и учител по кабала Гал Сасон представи прогнозата си

...
Световноизвестният астролог и учител по кабала Гал Сасон представи прогнозата си
Коментари Харесай

Световноизвестен астролог: 2024 започва с Ретрограден Меркурой, кулминацията ще е Ретрограден Марс

Световноизвестният астролог и преподавател по кабала Гал Сасон показа прогнозата си за идната 2024 година

 

„ Няма да бъде елементарен път. Тя дава обещание огромна световна и персонална промяна с Плутон – Господаря на гибелта и прераждането, който се открива във Водолей за пръв път след Френската гражданска война, Индустриалната гражданска война и подписването на Конституцията на Съединени американски щати. Тя ще бъде маркирана от кръв и спорове (Северен възел в Овен), наводнения и естествени бедствия (Сатурн в Риби), дезинформация и неистини (Юпитер в заточение в Близнаци) и идеологически конфликти сред консерватори и либерали (Плутон минава от Козирог към Водолей).

 

Митичните нюанси на 2024 година се укрепват и от обстоятелството, че това е и китайската година на Дракона. Интензивността на 2024 година е осезаема. Тя ще стартира със стационарен Меркурий и кулминира с назадничав Марс. Въпреки това има парченце вяра, защото 2024 година е годината на Дървения змей и ще се случи по този начин, че Главата на Дракона ще премине в огнедишащия Овен за пръв път от 19 години. Това ни дава опция да впрегнем силата на Дракона в наша изгода “, споделя Сасон.

 

През 2024 година той споделя още, че Плутон прави последната си смяна от Козирог към Водолей. Въпреки това, когато Плутон минава в нов знак, както направи през 2008 година, той слага началото на доста финансово разтърсване. Трябва да се подготвим за някои стопански провокации, рецесии и промени през идната година, предизвестява астрологът, цитиран от " Ретро ".

 

„ От нумерологична позиция 2024-та се свежда до цифрата 8, което символизира безкрайността. В Кабалистичното дърво на живота 8-ата сфера се назовава Сплендор и дава отговор за магията и синхроничността. Осмицата е цифрата на магиите, безкрайността, всичко, обвързвано с бизнес, с другарство и с просветеност “, добавя Сасон.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР